Var med och förändra festivalscenen!

Home / Okategoriserade / Var med och förändra festivalscenen!

Nu söker Jämställd festival flera engagerade personer som vill vara med och arbeta för en jämställd festivalscen. Känner du dig träffad? Fan vad kul, sök så förändrar vi världen tillsammans! Vi söker drivna personer till följande uppdrag:

Webbansvarig – uppdatera hemsida och sociala medier. Här är det extra viktigt att du är tillgänglig och flexibel, framför allt under sommarmånaderna.

Grafisk formgivare – någon som finns tillgänglig för specifika uppdrag. Du behöver inte finnas tillgänglig för möten i Stockholm.

Ansvarig för sponsorer och bidrag – en strukturerad person som gärna får tycka om ekonomi och siffror.

Om du vill engagera dig men inte passar in på något av uppdragen ovan söker vi även personer som vill hjälpa till med festivalgranskningar (räkna akter, intervjua bokare m.m.) under sommaren 2016.

Alla uppdrag är ideella och kräver engagemang några timmar i veckan under sommarmånaderna, mindre under vinterhalvåret. Du som söker ska självklart stå bakom Jämställd festivals arbete, ha möjlighet att delta på möten i Stockholm (gäller inte grafisk formgivare) och vara tillgänglig på mail och Facebook för internkommunikation.

Vi vill ha din ansökan senast 15 februari.
Fyll i formuläret nedan för att söka.
(För frågor, maila oss på kontakt@jamstalldfestival.se)

Ditt namn

Vilket uppdrag söker du?

Varför vill du engagera dig?

Erfarenhet av liknande arbete

Bifogad länk till portolio (endast för grafisk formgivare)

Bifogad fil till portolio (endast för grafisk formgivare)

Din epost

Telefonnummer