Föreläsningar, workshops och utbildningar

Home / Boka jämställt / Föreläsningar, workshops och utbildningar

Behöver ni praktiska och konkreta metoder för jämställdhet? Genom utbildningskonceptet Make Equal Music (ett samarbete mellan Make Equal, Popkollo och Jämställd festival) ger vi er verktygen så att ni kan göra förändringen!

Med utgångspunkt i exempel från verksamheter har jämlikhetsstiftelsen Make Equal tillsammans med Popkollo och Jämställd festival tagit fram praktiska och konkreta metoder för jämställdhet kopplat till musik. Boka en föreläsning, workshop eller utbildning så ger vi er verktygen som behövs för att skapa en musikscen/verksamhet fri från diskriminering!

Tid:
Föreläsning 1 – 3 timmar
Workshop 3 – 5 timmar
Utbildning 8 – 12 timmar (fördelat på två dagar)

Innehåll:
Make Equal är experter på lösningsfokuserade metoder, Popkollo har en gedigen erfarenhet av praktisk musikverksamhet och Jämställd festival kompetens inom bokning och arrangörskap. Våra gemensamma metoder innehåller bland annat hur ni kan jobba konkret i musikverksamheten, bemötande av målgruppen, marknadsföring, bokningsprocesser, genomförande av riktade satsningar och samarbeten. Våra föreläsningar, workshops och utbildningar är interaktiva och verksamhetsnära samt kan specialanpassas efter alla musikverksamheter – från repverksamheter för ungdomar till festivalarrangörer.

För mer info om innehåll och priser, maila Kristina Wicksell på kristina@makeequal.se

(Vi modererar och medverkar även i paneldebatter och samtal i ämnet.)